Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Nieuws in de gemeente Veenendaal


Hieronder vindt u een lijst van recente artikelen met nieuws in de gemeente Veenendaal. Als u op 'Lees verder' klikt wordt u doorgelinkt naar de website van de bron.Elf arrestaties bij lampionnenoptocht Veenendaal

In Veenendaal zijn elf mensen aangehouden voor onder andere het verstoren van de openbare orde. In het centrum van de stad was het onrustig. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een groep jonge mensen.

Geplaatst op 18-09-2018 om 02:10
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Cafe voor tweede keer beschoten

In de nacht van zondag 26 op maandag 27 augustus 2018 is caf Het Dak Van De Markt in het centrum van Veenendaal beschoten. En dat was niet voor het eerst. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 30-08-2018 om 08:57
Bron: Klik hier


Veenendaal - Vanavond in Opsporing Verzocht, inbraak Veenendaal

Op dinsdag 9 januari 2018 breken drie mannen breken in bij een woning aan de Duivenwal. De bewoner is op dat moment niet thuis. Als hij later thuiskomt, ziet hij dat zijn hele woning overhoop is gehaald. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de sieraden die ze stalen. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 28-08-2018 om 14:32
Bron: Klik hier


Veenendaal - Geschoten op horecagelegenheid Veenendaal

In de nacht van zondag 26 op maandag 27 augustus is er geschoten op een horecagelegenheid op de Markt in Veenendaal. De recherche doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Geplaatst op 27-08-2018 om 11:05
Bron: Klik hier


Veenendaal - Politiebureau Veenendaal op zondag later open

De openingstijd op zondag van het politiebureau aan Boompjesgoed wordt met ingang van september aangepast. Op dit moment is het bureau elke zondag open voor het publiek van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Geplaatst op 27-08-2018 om 08:58
Bron: Klik hier
Vindplaats gevaarlijke tijgermuggen wordt niet openbaar gemaakt

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hoeft niet al haar documenten over de vondst van Aziatische tijgermuggen in Veenendaal volledig openbaar te maken, zo heeft de rechtbank vandaag geoordeeld. Dat zou de persoonlijke levenssfeer aantasten van de mensen bij wie de muggen zijn gevonden, vindt de rechter.

Geplaatst op 25-07-2018 om 14:21
Bron: Klik hier


Utrecht / Gooi- en Vechtstreek / Flevoland - Politie bekeurt automobilisten die het vrachtwagens moe

Het Verkeershandhavingsteam van de politie houdt op dinsdag 10 juli en woensdag 11 juli samen met een specialistisch verkeersteam een actie in Midden Nederland gericht tegen verkeersgevaarlijk gedrag. Daarbij wordt speciaal gelet op gevaarlijk gedrag ten opzichte van vrachtwagens.

Geplaatst op 10-07-2018 om 18:23
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Vrouwen breken in en stelen sieraden

Drie vrouwen staan op een donderdag in november voor een gesloten deur van een appartementencomplex in Veenendaal. Ze weten - zonder sleutel - toch binnen te komen. Vervolgens breken ze in in n van de appartementen.

Geplaatst op 28-06-2018 om 15:35
Bron: Klik hier


Veenendaal - Verdachte aangehouden voor ernstige mishandeling Veenendaal - Verdachte langer vast

Vanmorgen, dinsdag 12 juni, is een 21-jarige man uit Veenendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een zware mishandeling in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus 2017.

Geplaatst op 19-06-2018 om 11:02
Bron: Klik hier


Veenendaal - Verdachte aangehouden voor ernstige mishandeling Veenendaal

Vanmorgen, dinsdag 12 juni, is een 21-jarige man uit Veenendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een zware mishandeling in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus 2017.

Geplaatst op 12-06-2018 om 11:21
Bron: Klik hier
Veenendaal - Gezocht - Bewakingsbeelden van Veenendaalse cafeschutter

De eigenaar van een caf aan de Markt ziet op een ochtend kogelgaten in z'n voorgevel. Op bewakingsbeeld is de dader te zien. Die vuurde 's nachts een salvo af met een automatisch wapen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 08-06-2018 om 09:43
Bron: Klik hier


Nederland - Helmondse zedenzaak in Opsporing Verzocht

De politie onderzoekt momenteel een zedenzaak die donderdag 17 mei plaatsvond in Helmond. In het programma Opsporing Verzocht wordt vanavond (29 mei) een getuigenoproep gedaan.

Geplaatst op 29-05-2018 om 20:20
Bron: Klik hier


Veenendaal - Mishandeling Veenendaal in Opsporing Verzocht

In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus 2017 raakt een 22-jarige man zwaargewond bij een mishandeling op de Kerkewijk. De politie zoekt de dader en getuigen en daarom worden er beelden getoond in Opsporing Verzocht op dinsdag 29 mei.

Geplaatst op 28-05-2018 om 13:32
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Verdachten straatroof nu herkenbaar in beeld

Twee jonge straatrovers in Veenendaal kregen een week de tijd om zich te melden. Dat deden zij niet, waardoor de politie de beelden van deze twee jongens nu herkenbaar naar buiten brengt.

Geplaatst op 24-05-2018 om 20:41
Bron: Klik hier


Gezocht - Verdachten melden zich na tonen beelden

Naar aanleiding van het tonen van de beelden hebben de twee verdachten zich gemeld bij de politie. Het gaat om een 17-jarige en een 15-jarige jongen uit de gemeente Buren. De twee zitten vast voor nader onderzoek.

Geplaatst op 24-05-2018 om 15:11
Bron: Klik hier
Veenendaal - Gezocht - Jongens beroven vrouw op straat

Een bezoekje aan het centrum van Veenendaal eindigt voor een 64-jarige vrouw met een straatroof. De daders gaan er met haar tas vandoor. Met haar bankpas pinnen ze bij enkele winkels in Veenendaal. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 17-05-2018 om 08:21
Bron: Klik hier


Gezocht - Jongeman zwaar mishandeld

Vanmorgen, dinsdag 12 juni, is een 21-jarige man uit Veenendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen vandeze zware mishandeling in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 augustus 2017.

Geplaatst op 04-05-2018 om 09:56
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Jongeman zwaar mishandeld

Na een avond stappen raakt een jongeman uit Veenendaal onderweg naar huis in zijn woonplaats verzeild in een woordenwisseling die flink uit de hand loopt. Een andere jongeman mishandelt hem zwaar. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 04-05-2018 om 09:56
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Woninginbraak

Drie mannen breken in bij een woning aan de Duivenwal. De bewoner is op dat moment niet thuis. Als hij later thuiskomt, ziet hij dat zijn hele woning overhoop is gehaald. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de sieraden die ze stalen. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 03-05-2018 om 11:17
Bron: Klik hier


Veenendaal - Aanhoudingen in onderzoek handel in drugs

Dinsdag 24 april hield de recherche twee verdachten aan in een onderzoek naar de handel in drugs.

Geplaatst op 24-04-2018 om 14:19
Bron: Klik hier


Noodkreet voor zieke jonge moeder: word leverdonor

Jannica van Barneveld uit Veenendaal heeft heel dringend een donorlever nodig. Vrienden en familie doen een dringend beroep op naasten van uitzichtloze patinten. Met steun van de Utrechtse ic-arts Gor Khatchikyan.

Geplaatst op 14-04-2018 om 22:15
Bron: Klik hier


Revolutie in ziekenhuisprak: hoe luxe ziekenhuisvoedsel tot minder verspilling leidt

Minder verspilling, lekker en gezond eten naar de wens van de patint. Het kan. Gelderse Vallei in Ede is een voorloper in de ziekenhuisvoedselrevolutie die door Nederland waart. Het nadeel van de levensgeschiedenis van Tine Bourgonje uit Veenendaal is dat zij vaker dan een mens lief is een ziekenhuis van binnen heeft gezien. Hardnekkige eczeem achtervolgt haar al haar hele leven, een bacterie die

Geplaatst op 10-04-2018 om 21:32
Bron: Klik hier


Veenendaal - Tweede verdachte aangehouden in overvalszaken Veenendaal

In het onderzoek naar de overvallen op de Kentucky Fried Chicken en de Burger King in Veenendaal is een tweede aanhouding gedaan. Deze keer gaat het om een 20-jarige man uit Veenendaal. Eerder werd al een 21-jarige man uit Veenendaal opgepakt. De politie doet nog onderzoek naar andere verdachten in de zaak.

Geplaatst op 29-03-2018 om 12:38
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Overval op Burger King Veenendaal

Twee mannen overvallen restaurant Burger King langs de A12 in Veenendaal. Na de overval gaan ze ervandoor met de inhoud van de kluis. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 29-03-2018 om 08:09
Bron: Klik hier


Veenendaal - Gezocht - Overval op KFC Veenendaal

Een gewapende man overvalt restaurant Kentucky Fried Chicken (KFC) langs de A12 in Veenendaal. Na de overval gaat hij ervandoor achterop de scooter van zijn handlanger. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dr is de politie voor, altijd!

Geplaatst op 29-03-2018 om 08:09
Bron: Klik hier